50 Plus Match Review

De beste datingsite voor senioren!

Geen Mobiele AppMobiele WebsiteGeen Persoonlijkheidstest


Datingcategorie


Handleiding


Daten met actieve senioren

Ben jij boven de 50, sta je nog midden in het leven en zou een relatie welkom zijn in je leven? Dan is 50 Plus Match de datingsite voor jou.

Berichten versturen en nieuwe mensen leren kennen

Dagelijks worden er gemiddeld ca. 6500 berichten heen en weer gestuurd door leden van 50 Plus Match. Buiten dat de datingsite voor actieve ouderen zich uitstekend leent voor het vinden van een relatie, is het ook erg leuk om berichten heen en weer te sturen met alleenstaande leeftijdsgenoten en op deze manier nieuwe mensen te leren kennen, ook al zal dit niet altijd uitdraaien op een date.

Wat kan je verwachten op een datingsite voor senioren?

Het komt regelmatig voor dat 50-plussers de stap niet durven wagen om zich in te schrijven op een datingsite. Zo nu en dan gaan er weleens negatieve verhalen rond over deze manier van kennismaken, maar dit is maar 1%. Als je in de stad loopt, kan je ook een tasjesdief tegenkomen. Dit is uiteraard geen reden om de stad niet meer in te gaan. Zo is het ook op datingsites. Het merendeel van de mensen die je er zal vinden heeft gewoon oprechte bedoelingen, een zeer klein deel wellicht iets minder.

Inschrijven op een datingsite kan zeer interessant zijn. Je leert nieuwe mensen kennen, die over het algemeen ook het nodige hebben meegemaakt. Een goede basis voor boeiende en gelijkgestemde gesprekken.

Anonimiteit en veiligheid op een datingsite

Je anonimiteit blijft bij 50 Plus Match gewaarborgd zolang jij dit wilt. Pas als je iemand vertrouwt kan je er zelf voor kiezen je volledige identiteit prijs te geven. Uiteraard kan je dit ook uitstellen tot je iemand recht in zijn ogen hebt gekeken. De meeste mensen zullen hier begrip voor hebben.

Contact via de datingsite, maar dan...

Veel mensen lijkt het wel leuk om wat contact te hebben via een datingsite, maar stel dat je iemand tegenkomt met wie het klikt, dan zal het vaak een keer tot een afspraak komen. Ook dit is over het algemeen geen probleem. Vaak zul je merken dat als je zover bent dat je graag af wilt spreken, het al zo vertrouwd is dat je niet meer het idee hebt met een onbekende af te spreken. Dit is ook vaak niet meer zo. Op een datingsite laat je dan over het algemeen in het begin wel een deel van je identiteit achterwege, maar leer je wel van elkaar kennen hoe je over bepaalde zaken denkt. Juist hierdoor zul je het gevoel hebben elkaar al best goed te kennen.

50 Plus Match review door Johan

Datum:  24-02-2013   Cijfer: 7

Ik heb lang getwijfeld om me in te schrijven bij een datingsite. Het deed me erg denken aan de vroegere contactadvertenties in de krant, maar uiteindelijk heb ik me toch maar ingeschreven. Ik had niet verwacht dat er nette, degelijke dames op zo'n site te vinden waren, maar ik hoopte het wel. Ik werd niet teleurgesteld en moet zeggen dat er op Vijftigplusmatch hele gewone mensen staan. Het is erg leuk om op deze manier kennis te maken met andere mensen en misschien komt het ook nog wel een keer tot een afspraakje. In ieder geval ben ik over de drempel.

50 Plus Match review door Roelof

Datum:  23-02-2013   Cijfer: 9

Als je 52 jaar bent en ineens weer vrijgezel bent is toch even wennen. Zeker als je gewoon lekker in het leven staat en erg veel sport en met vrienden leuke dingen doet. Mezelf op een datingsite inschrijven vond ik wel een beetje een vreemd idee, maar ik besloot dit toch maar te gaan doen. Ik heb wel even getwijfeld of ik me op deze datingsite in moest gaan schrijven. Ik voel me immers helemaal geen 50 plusser, maar ja, als je 52 bent, ben je het wel. Ik besloot dus maar eens wat rond te gaan kijken en ik was bang om echt "ouderen" tegen te komen. Gelukkig moest ik concluderen dat dit helemaal niet het geval was. Uiteindelijk dus iemand leren kennen via 50plusmatch en onze eerste date was direct een hele sportieve date. We zijn namelijk samen gaan tennissen. Achteraf besef ik dat die drempel die ik voelde nergens voor nodig was. Mijn inschrijving bij 50PlusMatch heeft me opnieuw gelukkig gemaakt!

50 Plus Match review door Alie

Datum:  22-02-2013   Cijfer: 9

Na jaren alleen te zijn geweest las ik over datingsites voor senioren. Na lang wikken en wegen besloot ik maar eens de stoute schoenen aan te trekken en me in te schrijven bij 50PlusMatch. Ik vond het eerlijk gezegd doodeng, maar hier kwam ik snel doorheen. De eerste mannen die op me afkwamen heb ik een beetje van me afgehouden, ik dacht dat ze direct ergens op uit waren, maar later werd ik hier een stuk ontspannender in. Inmiddels al een paar keer met een leuke man afgesproken, het is nog geen relatie, maar wie weet gaat het iets worden.

Jouw mening over 50 Plus Match


Je naam:
Welk cijfer zou je 50 Plus Match geven?

Beschrijf je ervaring met 50 Plus Match

Anti spam: Valentijnsdag is de dag van de...


Kosten 50 Plus Match

Gratis lidmaatschap € 0,-
Volledig lidmaatschap per maand € 15.95


Top 5 Datingsites Nederland

Pepper.nl - Fris en vernieuwend

 • Vernieuwend
 • Door daters bedacht
 • Hippe uitstraling

Lexa.nl - Heel veel singles!

 • Betrouwbaar
 • 35000 dates per week
 • Veel singles

eDarling - Uitstekende matching

 • persoonlijkheidstest
 • Contactmogelijkheden
 • Erg serieus

e-Matching.nl - Dating hoger opgeleiden

 • Veel singles
 • Open sfeer
 • Dating hoger opgeleiden

Relatieplanet.nl - Grootste van Nederland

 • Grootste van Nederland
 • Veel singles
 • Veilig en betrouwbaar