eDarling Review

Probeer de superieure persoonlijkheidstest!

Geen Mobiele AppGeen Mobiele WebsitePersoonlijkheidstest


DatingcategorieDating voor singles met niveau

Daten voor singles met niveau. Dit is waar eDarling.nl zich op richt. Vooral dus de hoger opgeleiden. Daarbij richt eDarling zich voornamelijk op mensen die echt op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Niet goed, geld terug garantie

Kwaliteit staat bij eDarling voorop. Daarom geeft eDarling.nl ook een niet goed, geld terug garantie op haar datingservice. Naast deze garantie beschikt eDarling over een klantenservice per chat, email en telefoon.

Wetenschappelijk onderbouwde partnervoorstellen

Door het invullen van de persoonlijkheidstest, krijg je wetenschappelijk onderbouwde partnervoorstellen voorgeschoteld. De persoonlijkheidstest werkt volgens het zogenaamde "OCEAN model". Al sinds de jaren 80 is dit één van de belangrijkste concepten in de persoonlijkpsychologie.

Hoe beter je dus de persoonlijkheidstest invult, hoe meer singles er aan je worden voorgesteld die in potentie jouw levenspartner zouden kunnen worden, Deze wetenschappelijke persoonlijkheidstest is echt uniek.

Veel informatie over dating

Naast de uitstekende datingmethoden, biedt eDarling ook heel veel informatie over dating en relaties. Het is de moeite waard om deze informatie eens te lezen. Bij eDarling is veel geïnvesteerd in de psychologische kanten van relaties en dating.

Internationaal daten met eDarling

Met eDarling kan je ook singles vinden buiten Nederland. eDarling.nl is de matchmaker in relaties voor verschillende landen binnen en buiten Europa. Soms kan het een enorm voordeel zijn om niet beperkt te zijn tot singles in eigen land,

Dating in anonimiteit en veiligeheid

Natuurlijk wil je als je op een datingsite staat het liefst in eerste instantie zo anoniem mogelijk blijven. Hierin biedt eDarling de mogelijkheid. Daarnaast geeft de datingsite ruime informatie over veilig daten.

eDarling review door W

Datum:  31-03-2015   Cijfer: 1

Ze verlengen je abonnement maanden nadat je afgemeld hebt en dan heb jij geen bewijs.. dus geld weg. Deze site is het geld niet waard. De contacten waren ook vrijwel allemaal kansloos... (en op andere sites niet, dus.. snel een andere kiezen!)

eDarling review door Christa

Datum:  01-04-2013   Cijfer: 8

Ik heb mezelf laatst bij EliteDating, de Belgische tegenhanger van eDarling ingeschreven en ik moet zeggen dat het de beste datingsite is die ik ooit heb meegemaakt. Hier wordt er niet gewerkt om zoveel mogelijk leden te krijgen, maar echt om mensen te matchen aan elkaar, dat is erg duidelijk.

eDarling review door Romand

Datum:  22-03-2013   Cijfer: 9

zegt:Beste Brigitte,Je zult wel begrijpen dat ik het niet eens ben met de duzieube eer.- geen meetbare resultaten- niet constructief- geen weerwoord of feedback mogelijkheid- subjectieve benaderingEen matchmaking-website beoordelen op reacties op het net is een beetje kort door de bocht. Je kunt ook de succesverhalen tellen op onze site en menen dat we een slagingspercentage van 100% hebben.Desalniettemin ben ik het eens dat er verbeteringen nodig waren en blijven, we zijn ruim een jaar oud en hebben van het begin af aan de doelstelling gehad, precies daar waarop we hier worden afgerekend, het imago van de online dating / matchmaking te verbeteren. Een klant die niet goed leest zoekt al snel de schuld ergens anders, gelukkig leven mijn team en ik in de wetenschap dat we een heleboel mensen gelukkig maken op een eerlijke manier.Ik laat je graag eens gebruik maken en zelf ervaren hoe onze klantenservice werkt of de kwaliteit van het product is. Ik heb niet het idee dat je zelf bij eDarling ingeschreven bent geweest. Kort mailtje op bekend adres is voldoende. Mocht je in Berlijn komen ben je van harte welkom op ons kantoor. Ik ben er 100% zeker van je te kunnen overtuigen van onze missie.Met vriendelijke groet vanuit Berlijn,Peter GamelkoornManager BeNeLux

eDarling review door Nelleke

Datum:  23-02-2013   Cijfer: 9

Ik ben een nogal conservatief ingestelde vrouw van 28 jaar oud. Na een aantal jaar vrijgezel te zijn geweest, vond ik het toch wel weer tijd worden voor een vriend, alleen mezelf inschrijven bij een datingsite zag ik aanvankelijk toch niet zo heel erg zitten. Uiteindelijk ben ik op aanraden van een vriendin toch overstag gegaan en heb me ingeschreven bij eDarling. Mijn idee dat het er op datingsites nogal losbandig aan toe gaat bleek volledig onterecht te zijn. eDarling selecteert dus echt mannen die bij je passen en mensen gaan ook netjes en respectvol met elkaar om op deze datingsite. Uiteindelijk heb ik mijn nieuwe vriend dus gevonden dankzij de persoonlijkheidstest van deze datingsite. We zijn dan ook erg blij dat we elkaar op deze manier hebben gevonden. Kortom: eDarling is geweldig!

eDarling review door Marcel

Datum:  22-02-2013   Cijfer: 9

Uitstekende datingsite. Eerst wel even ruim 200 vragen invullen, maar dat is eigenlijk niet eens een rotklus. Vervolgens werd ik gematcht met singles waarvan 80% zeker wel bij me zou passen qua eigenschappen, Nu wil het oog ook wat natuurlijk, dus vervolgens kon gaan kiezen tussen foto's. Al met al een erg professionele datingsite, ik heb al meer datingsites geprobeerd, maar dit vind ik toch echt wel de beste. Overigens wel belangrijk dat je hoger opgeleid bent en serieus op zoek bent naar een relatie, anders zit je bij eDarling niet op de goede plaats.

Jouw mening over eDarling


Je naam:
Welk cijfer zou je eDarling geven?

Beschrijf je ervaring met eDarling

Anti spam: Valentijnsdag is de dag van de...


Kosten eDarling

Gratis lidmaatschap € 0,-
Premium lidmaatschap per maand € 24.90


Top 5 Datingsites Nederland

Pepper.nl - Fris en vernieuwend

 • Vernieuwend
 • Door daters bedacht
 • Hippe uitstraling

Lexa.nl - Heel veel singles!

 • Betrouwbaar
 • 35000 dates per week
 • Veel singles

eDarling - Uitstekende matching

 • persoonlijkheidstest
 • Contactmogelijkheden
 • Erg serieus

e-Matching.nl - Dating hoger opgeleiden

 • Veel singles
 • Open sfeer
 • Dating hoger opgeleiden

Relatieplanet.nl - Grootste van Nederland

 • Grootste van Nederland
 • Veel singles
 • Veilig en betrouwbaar