Relatieplanet.nl Review

De grootste datingsite van Nederland

Geen Mobiele AppMobiele WebsiteGeen Persoonlijkheidstest


DatingcategorieDe grootste datingsite van Nederland

Relatieplanet is veruit de nummer 1 datingsite van Nederland. Dit komt natuurlijk deels doordat Relatieplanet.nl één van de eerste relatiesites was die Nederland rijk is, maar ook komt dit door de goede kwaliteit. Per dag schrijven gemiddeld 1200 nieuwe leden zich in bij Relatieplanet. Grote kans dus om de ware liefde hier te ontmoeten.

Relatieplanet.nl heeft ruim 4,5 miljoen leden

Een enorm ledenaanbod. Ruim 4,5 miljoen singles, waarvan er op ieder tijdstip van de dag wel een aantal online zijn. Er is dus vrijwel altijd iemand online die bij je past, of met wie je een goed gesprek kan hebben.

Relatieplanet koppelen aan Facebook

Je kan je Relatieplanet account en je Facebook account ook met elkaar koppelen. Het is wel aangeraden dat je voor zowel Facebook als relatieplanet hetzelfde emailadres gebruik. Je hoeft overigens niet bang te zijn dat jouw Facebook-vrienden kunnen zien dat jij een account hebt bij de grootste datingsites van Nederland, want de koppeling werkt met eenrichtingsverkeer. Door de koppelling kan Relatieplanet gegevens ophalen uit jouw Facebook account, hierdoor is je profiel al snel een stuk vollediger en heb je minder werk met het maken van je datingprofiel.

Andere mogelijkheden bij Relatieplanet.nl

Je krijgt nadat je je gratis hebt ingeschreven bij Relatieplanet een eigen homepage, daarnaast kan je chatten met andere singles en berichten heen en weer sturen. Ook is het mogelijk een interesse bericht te sturen.

Relatieplanet.nl review door Louis

Datum:  07-11-2014   Cijfer: 1

Ik heb me ingeschreven op relatieplanet.be maar het is niet wat ik er van verwacht had, na een paar keer een betalend lidmaatschap aan te gaan heb ik niet echt iemand leren kennen. Toen heb ik besloten me in te schrijven op http://www.matchsquare.nl hier is een lidmaatschap al veel goedkoper en heb ik toch contact met enkele leuke vrouwen.

Relatieplanet.nl review door 3

Datum:  30-08-2013   Cijfer: 4

Erg jammer, de ervaring van mij persoonlijk met Relatieplanet is teleurstellend. Weinig interactie en spontaan contact, het voelt en is allemaal erg geforceerd. Je wordt min of meer gedwongen om betaald lid te worden om überhaubt normaal met elkaar te kunnen communiceren. Conclusie: er zijn nog betere gratis sites naar mijn mening. Succes met het vinden van een leuke relatie, maar dan wel elders!

Relatieplanet.nl review door Dule

Datum:  23-03-2013   Cijfer: 6

zegt:Natuurlijk zijn er goede reviewsites net zoals bij daigntsites het geval is. OP datingopinternet vind je wel goede en duidelijke reviews over daigntsites en deze site kan zeker helpen bij het vinden van een geschikte datingsite.

Relatieplanet.nl review door Patricia

Datum:  23-02-2013   Cijfer: 9

Ik heb in de afgelopen jaren diverse datingsites geprobeerd, waaronder ook Relatieplanet. Ik moet zeggen dat dit één van de betere datingsites van Nederland is. Als je gaat daten wil je het liefst kunnen kiezen uit heel veel singles. Dit is dan ook precies wat je op Relatieplanet kan vinden. Daarnaast is het erg handig dat je erg veel kan zonder te betalen voor de datingsite. Hierdoor kan je eerst een aantal mensen uitkiezen die je wel ziet zitten, voordat je een betaald abonnement neemt. Kortom, ik vind Relatieplanet een keigoeie datingsite.

Relatieplanet.nl review door Joyca

Datum:  22-02-2013   Cijfer: 4

Wat een saaie, onaantrekkelijke datingsite. Ik ben een paar weken gratis lid geweest en het viel me echt heel erg tegen. Het is een datingsite die eruit ziet als een krant.

Relatieplanet.nl review door Marco

Datum:  22-02-2013   Cijfer: 6

Ik vind Relatieplanet niet zo erg goed. Ontzettend veel profielen en je weet niet eens wat je aan iemand hebt. Heb het een paar weken geprobeerd en me vervolgens ingeschreven bij een andere datingsite. Bevalt me een stuk beter.

Relatieplanet.nl review door Natasja

Datum:  22-02-2013   Cijfer: 7

Erg veel vrijgezelle mannen tegengekomen op Relatieplanet. Ook echt heel erg naar mijn zin gehad. Moet wel zeggend dat Relatieplanet er een beetje ouderwets uitziet. Uiteindelijk bleek de man van mijn dromen er toch niet tussen te zitten en heb ik me ingeschreven op een andere datingsite. Neemt niet weg dat Relatieplanet wel een erg leuke datingsite is.

Jouw mening over Relatieplanet.nl


Je naam:
Welk cijfer zou je Relatieplanet.nl geven?

Beschrijf je ervaring met Relatieplanet.nl

Anti spam: Valentijnsdag is de dag van de...


Kosten Relatieplanet.nl

Gratis lidmaatschap € 0,-
1 week volledig lid € 12.50


Top 5 Datingsites Nederland

Pepper.nl - Fris en vernieuwend

 • Vernieuwend
 • Door daters bedacht
 • Hippe uitstraling

Lexa.nl - Heel veel singles!

 • Betrouwbaar
 • 35000 dates per week
 • Veel singles

eDarling - Uitstekende matching

 • persoonlijkheidstest
 • Contactmogelijkheden
 • Erg serieus

e-Matching.nl - Dating hoger opgeleiden

 • Veel singles
 • Open sfeer
 • Dating hoger opgeleiden

Relatieplanet.nl - Grootste van Nederland

 • Grootste van Nederland
 • Veel singles
 • Veilig en betrouwbaar