Pepper.nl Review

Dit moet je geprobeerd hebben! Het nieuwe daten.

Mobiele AppGeen Mobiele WebsitePersoonlijkheidstest


DatingcategorieDe nieuwe manier van daten

Dat Pepper.nl bestaat kan je bijna niet ontgaan zijn. Er komen regelmatig spotjes voorbij op tv waarin je kennis maakt met Pepper.nl. De datingsite is overigens een initatief van RTL Nederland B.V. Het is dus niet zo vreemd dat er op de zenders van RTL zoveel spotjes van Pepper voorbij komen.

Een datingsite waar je overkomt, zoals je bent

Voordat Pepper.nl werd gelanceerd, was er een plan. Een plan om een datingsite te lanceren die anders is dan alle andere datingsites. Een datingsite die enorm goed aansluit op het dagelijks leven en hiermee een datingsite waarop je overkomt zoals je bent. Eerlijk daten, dit is waar het bij Pepper.nl allemaal om draait. Je weet dus direct wat voor vlees je in de kuip hebt als je date via Pepper.nl

Op Pepper.nl is een profiel maken leuk

Een profiel maken voor een datingsite is meestal een niet al te leuk klusje. De initatiefnemers van Pepper.nl vonden dat dit anders moest en hebben de datingsite zo ontwikkeld dat een profiel maken zelfs leuk is geworden.

Geen cliche's op Pepper.nl

Misschien heb je jezelf er ook weleens op betrapt dat je bij het maken van een profiel voor een datingsite nog weleens vervalt in cliché's. Pepper.nl heeft hier handig op ingespeeld door het aanmaken van een profiel anders te maken. Daarnaast speelt de nieuwste datingsite van Nederland handig in op het missen van de non-verbale communicatie. Pepper.nl nodigt uit tot het plaatsen van foto's. Hierdoor zie je meer gezichtsuitdrukkingen en meer van de uitstraling van je mogelijk toekomstige date.

Prikkelende profielvragen

Hoe heeft jouw toekomstige date gereageerd op de diverse leuke, maar prikkelende profielvragen die Pepper.nl je stelt? Misschien nog belangrijker: Hoe ga jij hierop reageren? Pepper.nl onderscheidt zich door het stellen van echt hele andere vragen dan die je worden gesteld bij het maken van een profiel op een andere datingsite.

Hoe werkt datingsite Pepper?

Kom er in twee minuten achter hoe de datingsite van Pepper werkt aan de hand van onderstaand filmpje.

Pepper.nl review door Chloe

Datum:  17-03-2014   Cijfer: 7

Ik doe onderzoek naar on-line daten en ik heb hiervoor veel mensen nodig die deze enquete willen invullen! Dusss… Heb jij wel eens een kippetje nagejaagd vanaf je computert óf ben jij een ware tinder verslaafde? Vul dan hier deze vragenlijst in! http://bit.ly/1i5MrHY

Pepper.nl review door Ontevreden

Datum:  07-07-2013   Cijfer: 4

Trap er niet in. Vaak hebben mensen geen betaald profiel en dat kun je ook niet zien aan het profiel. Daarbij is de site slecht van opbouw. De mensen kunnen je chat berichten niet lezen omdat niet betalende mensen dat niet kunnen. Met andere woorden. Doe het niet!

Pepper.nl review door Baterdene

Datum:  22-03-2013   Cijfer: 3

Dit is voor mij een leuke . ik ben 2 jaar geleden met 2 dames die ik irndedaad via een online forum cq spel kende naar Belgie geweest tussen kerst en oud/nieuw.3 dagen waren we daar samen aan de kust en het was heerlijk elkaar ook eens live mee te maken. We hebben alledrie enorm genoten en hebben nog altijd contact met elkaar. Zo'n uitje is er niet meer geweest maar dat komt meer door de overvolle agenda's dan het niet meer willen. Wel heb ik deze vrouwen los van elkaar nog ontmoet.Btw. de wijn en champagne die we hebben gedronken dat weekend was ons geschonken door een goede vriend van ons drietjes die het zo'n bijzondere gebeurtenis vond dat hij vond dat dat er zeker bijhoorde ;-)) Door afstandsproblemen kon hijzelf niet overkomen maar zo was ook hij er toch wat bij

Pepper.nl review door Esmee

Datum:  24-02-2013   Cijfer: 8

Pepper is echt anders dan andere datingsites, wat dat betreft was ik blij verrast met Pepper. Nadeeltje is wel dat je eerst je eigen profiel eerst helemaal klaar moet hebben, inclusief een profielfoto van jezelf voordat je andere singles kan zien, maar als je dat eenmaal gedaan hebt, wordt het pas echt leuk. Wat betreft het maken van je profiel is Pepper echt totaal anders. Pepper is niet echt een website zoals alles aanvoelt, daarnaast heeft deze datingsite echt een hele leuke persoonlijkheidstest. Ik kan dus wel onderschrijven dat Pepper echt een compleet andere datingsite is dan de doorsnee datingsites die ik gewend was.

Pepper.nl review door Thamar

Datum:  23-02-2013   Cijfer: 8

Wat een gave ervaring dat Pepper. Ik schreef mezelf in en wist echt niet wat ik ervan moest verwachten, maar Pepper is echt super! Doordat Pepper heel erg draait om foto's en filmpjes van jezelf die je aan de ander kan laten. Hierdoor krijg je echt een heel leuk beeld van elkaar. Ik sta trouwens nog steeds ingeschreven bij Pepper. Heb inmiddels al twee leuke dates gehad. Echt heel anders dit, dan andere datingsites.

Pepper.nl review door Patrick

Datum:  22-02-2013   Cijfer: 10

Echt heel gaaf, ok, in sommige dingen is Pepper misschien een tikkie over de top, maar al met al is de sfeer gewoon heel erg leuk. Ik heb meerdere datingsites uitgeprobeerd, maar wat Pepper zo bijzonder maakt, is dat het verschil tussen elkaar ontmoeten via een datingsite en bijvoobeeld in de kroeg veel klein is. Het is net of je elkaar echt in real-life ontmoet op deze manier, toch een stuk leuker daten zo.

Pepper.nl review door Linda

Datum:  21-02-2013   Cijfer: 8

Ik kan het beamen. pepper is echt de leukste datingsite waar ik ooit op heb gestaan. Bijna jammer dat ik eraf ben, maar ja dat komt doordat ik inmiddels een relatie heb. Overigens via Pepper.

Pepper.nl review door Peter

Datum:  21-02-2013   Cijfer: 9

Pepper is geweldig, je kan echt zien hoe mensen zijn.

Jouw mening over Pepper.nl


Je naam:
Welk cijfer zou je Pepper.nl geven?

Beschrijf je ervaring met Pepper.nl

Anti spam: Valentijnsdag is de dag van de...


Kosten Pepper.nl

Gratis lidmaatschap € 0,-
Full membership (per maand) € 9.95


Top 5 Datingsites Nederland

Pepper.nl - Fris en vernieuwend

 • Vernieuwend
 • Door daters bedacht
 • Hippe uitstraling

Lexa.nl - Heel veel singles!

 • Betrouwbaar
 • 35000 dates per week
 • Veel singles

eDarling - Uitstekende matching

 • persoonlijkheidstest
 • Contactmogelijkheden
 • Erg serieus

e-Matching.nl - Dating hoger opgeleiden

 • Veel singles
 • Open sfeer
 • Dating hoger opgeleiden

Relatieplanet.nl - Grootste van Nederland

 • Grootste van Nederland
 • Veel singles
 • Veilig en betrouwbaar