Lexa.nl Review

Leg contact met heel veel actieve singles!

Mobiele AppMobiele WebsitePersoonlijkheidstest


DatingcategorieLexa, één van de grootste datingsites

Lexa.nl behoort tot de grootste datingsites van Nederland. Je hebt bij deze datingsite dus een erg ruime keuze aan singles. Het aantal profielen bij Lexa.nl bedraagt ca. 1,6 miljoen. Elke week vinden er dankzij Lexa.nl 35.000 dates plaats. De kans is dus groot dat er één of meerdere singles op Lexa.nl te vinden zijn met wie jij ook wel een afspraakje zou willen maken.

Lexa.nl biedt kwaliteit in dating

Doordat Lexa.nl erg groot is, is er ook veel geïnvesteerd in kwaliteit. In een tijd waarin 1 op de 5 relaties ontstaat via online dating, sluit Lexa.nl prima aan op de wensen van vele singles.

Singles die echt bij je passen

Lexa.nl biedt de mogelijkheid een vragenlijst in te vullen, waardoor Lexa.nl singles kan selecteren die echt bij je passen. Hierdoor kom je direct in contact met singles die qua interesse op jou aansluiten.

Lexa.nl is één van de meeste succesvolle datingsites

Dagelijks ontvangt Lexa.nl succesverhalen van mensen die gelukkig met elkaar zijn geworden, nadat ze elkaar via deze datingsite hebben leren kennen. Dit getuigt van de kwaliteit van Lexa.nl.

Singles in de buurt

Lexa.nl biedt de mogelijkheid om singles in de buurt te vinden. Ze bieden diverse handige mogelijkheden om regionaal te daten. Dus ook als je op zoek bent naar een nieuwe liefde en er niet van houdt wekelijks het land door te kruisen, is dit een mooie optie bij Lexa.nl.

35000 dates per week door Lexa.nl

Via Lexa.nl vinden er 35000! dates per week plaats. Ben je dus serieus op zoek? Dan is één of meer dates nadat je je gratis hebt ingeschreven via Lexa.nl vrijwel gegarandeerd.

Lexa.nl review door Igor

Datum:  23-03-2013   Cijfer: 9

E-matching en Parship zijn GEEN gratis dstengaitis.Je Kunt afschuwelijk gratis Lid worden.Wil JE Meer zoals Berichten versturen van Lezen Dan Moet JE betalen.Dat NOEM IK NIET gratis!Paiq en Knuz zijn WEL gratis dstengaitis.Daar kun JE WEL Berichten versturen van Lezen.

Lexa.nl review door Franciska

Datum:  01-03-2013   Cijfer: 9

Wow, Lexa is echt heel gaaf. Ik heb me afgelopen Woensdag ingeschreven bij de datingsite en vanavond al een date met iemand met wie het helemaal lijkt te klikken. Bedankt voor de aanbevelingen voor Lexa, anders had ik me denk ik nooit ingeschreven bij wat voor datingsite dan ook. Nu heb ik dus vanavond al een date. Ik heb er zin in!

Lexa.nl review door Carla

Datum:  28-02-2013   Cijfer: 8

Na veel van die spotjes van Lexa op tv voorbij hebben te zien komen werd ik toch een beetje nieuwsgierig. Ik besloot dus om me gratis in te schrijven bij Lexa. Uiteindelijk 2 weken later toch maar een premium abonnement. Weer een week later had ik zelfs een hele leuke date. Ik kan dus met recht zeggen dat Lexa top is!

Lexa.nl review door Patrick

Datum:  25-02-2013   Cijfer: 8

Erg leuke datingsite. Ik heb erg veel interessante meiden ontmoet op Lexa en wat ik vooral erg goed vind aan Lexa is dat ze nog bij mij uit de buurt komen ook. Zo kan je makkelijk eens daten. Niet alleen vind ik Lexa geschikt om ook echt iemand te vinden om iets mee te beginnen, maar ook is het leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Ik ben namelijk vanwege mijn werk pas verhuisd naar regio Maastricht en kende hier nog niet zoveel mensen.

Lexa.nl review door Michael

Datum:  24-02-2013   Cijfer: 6

Ik vind Lexa.nl een beetje matig. Heb me er een tijdje terug ingeschreven en heb minstens 10 meiden een berichtje gestuurd, maar tot op dit moment niets terug mogen ontvangen. Dat vind ik eerlijk gezegd enigzins verdacht. Verder ziet de datingsites er wel strak uit en zo.

Lexa.nl review door Marlies

Datum:  23-02-2013   Cijfer: 9

Ik vind Lexa echt helemaal geweldig! Heb er ongeveer een half jaar opgestaan en behoorlijk wat mensen leren kennen. Ik vind daten leuk en heb dan ook flink wat dates gehad via Lexa. Ook het type mannen dat ik op Lexa tegen ben gekomen vind ik een stuk leuker dan op andere datingsites. Lekker open en toegankelijk. Ik begon eigenlijk te daten met Lexa vanwege de Date days. Ik wist helemaal niet wat ik van deze datingwebsite moest verwachten, maar ik was blij verrast. Vervolgens mezelf ook nog eens op andere datingwebsites ingeschreven, maar dat viel wat tegen. Wat dat betreft kan ik zeggen: Lexa is een aanrader!

Lexa.nl review door Janet

Datum:  22-02-2013   Cijfer: 7

Lexa.nl is erg leuk, maar wel erg massaal. Ik heb een aantal dates gehad met mannen bij mij uit de buurt via Lexa, maar nog niet de ware liefde gevonden. Wel grappig dat je zo makkelijk mensen uit de buurt kan vinden via Lexa. In de kroeg zie ik tegenwoordig ook regelmatig mensen die ook op Lexa staan, dat is dan wel weer grappig.

Lexa.nl review door Frederique

Datum:  22-02-2013   Cijfer: 8

Lexa.nl is leuk, ik sta op dit moment ingeschreven bij Lexa.nl. Na met een gratis account al wat contacten te hebben gekregen, kreeg ik de smaak te pakken en wilde meer mensen leren kennen. Dat resulteerde erin dat ik dus tegenwoordig iedere avond met mijn laptop op schoot op de bank zit. Dating is leuk!

Jouw mening over Lexa.nl


Je naam:
Welk cijfer zou je Lexa.nl geven?

Beschrijf je ervaring met Lexa.nl

Anti spam: Valentijnsdag is de dag van de...


Kosten Lexa.nl

Gratis lidmaatschap € 0,-
Premium Membership 1 maand € 24.95


Top 5 Datingsites Nederland

Pepper.nl - Fris en vernieuwend

 • Vernieuwend
 • Door daters bedacht
 • Hippe uitstraling

Lexa.nl - Heel veel singles!

 • Betrouwbaar
 • 35000 dates per week
 • Veel singles

eDarling - Uitstekende matching

 • persoonlijkheidstest
 • Contactmogelijkheden
 • Erg serieus

e-Matching.nl - Dating hoger opgeleiden

 • Veel singles
 • Open sfeer
 • Dating hoger opgeleiden

Relatieplanet.nl - Grootste van Nederland

 • Grootste van Nederland
 • Veel singles
 • Veilig en betrouwbaar