Be2.nl Review

Vind singles die echt bij je passen!

Geen Mobiele AppGeen Mobiele WebsitePersoonlijkheidstest


DatingcategorieDe datingsite met kwaliteit

Niet de bekendste, maar wel één van de bekendere datingsites in Nederland is Be2.nl. Als je je hier inschrijft merk je duidelijk dat het bij deze datingsite draait om kwaliteit. De website werkt eenvoudig, hierdoor vind je razendsnel de single die bij jou past, maar buiten dat de bediening van de datingsite eenvoudig is, zijn er wel tal van mogelijkheden bij Be2.

Betrouwbare en serieuze datingsite

Wil je echt iemand leren kennen en met hem of haar een relatie voor de lange termijn opbouwen, dan is Be2.nl de datingsite die enorm goed bij je zal passen. Door het serieuze karakter van de website ligt het percentage leden dat een vaste relatie vindt aanmerkelijk hoger dan bij andere datingsites. Bij Be2.nl is de score 40%!.

Daten met persoonlijkheidstest

Erg belangrijk anno 2013 voor een datingsite is de persoonlijkheidstest. De beste datingsites in Nederland bieden deze tegenwoordig aan, zo ook Be2. Door de hoge kwaliteit techniek en wetenschappelijke factoren die gebruikt zijn voor de persoonlijkheidstest, kan Be2 je snel vertellen welke singles het beste bij je passen. De ervaring leert dat de persoonlijkheidstest op Be2, één van de betere is.

Daten met een succesgarantie

Be2 geeft zelfs een succesgarantie voor hun datingsite. De website doet een aantal partneraanbevelingen, mocht je met minder dan 10 van deze aanbevolen leden contact gemaakt hebben voordat je premium lidmaatschap afloopt, wordt deze automatisch gratis verlengd. Hieruit blijkt wel dat de persoonlijkheidstest echt heel erg goed werkt.

Diverse succesverhalen over dating via Be2

Op de website van Be2 staan diverse verhalen van mensen die gebruik hebben gemaakt van Be2 en vervolgens een gelukkige relatie hebben gevonden via de datingsite. Al heel wat mensen vonden dan ook de ware liefde via Be2.nl

Be2.nl vooral voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie

Bij diverse datingsites is het ook leuk om je voor de fun in te schrijven, maar Be2.nl is er voor mensen die echt op zoek zijn naar een serieuze relatie. Hierin is de datingsite dan ook uiterst succesvol gebleken in de afgelopen jaren.

Be2.nl review door Saiful

Datum:  22-03-2013   Cijfer: 7

wat een onzin.nee het is niet romantisch om te veeerlltn dat je elkaar via een site hebt leren kennenmaar zo sluit je wel zaken uit, en kun je goed op elkaar afstemmen, wel/niet roken etcnee ik schaam me er niet voor en ja ik zou mijn grote liefde liever alders zijn tegengekomenhet leven is in het echt niet zoals in films nou eenmaal niet altijd groots en meeslepend.vreemd dat de Belgen hier schaamte voor hebben.

Be2.nl review door Christian

Datum:  24-02-2013   Cijfer: 10

Super dit! Ik had nog nooit aan internetdating gedaan, maar dacht laat ik het toch maar eens proberen. Ik heb echt hele gave contacten opgedaan. Leuke meiden ontmoet en nog steeds kom ik erg leuke meiden tegen. De keuze is zoveel groter dan dat ik heb in real life. Ik begon met een gratis account en was stomverbaasd over de hoeveelheid meiden die ik hier tegenkwam. Ik heb toen maar besloten een betaald account te nemen en inmiddels al een eerste date met iemand gehad. Be2.nl is wat mij betreft super!

Be2.nl review door Patricia

Datum:  22-02-2013   Cijfer: 9

Uitstekende datingsite! Leuke persoonlijkheidstest, maar als je die hebt ingevuld, begint het pas echt. Je eigenschappen worden gematcht met de eigenschappen van andere singles. Je kan dan direct zien hoe de ander over bepaalde dingen denkt. Vaak zijn dit dingen waar je niet zo snel aan denkt om ze te vragen.

Jouw mening over Be2.nl


Je naam:
Welk cijfer zou je Be2.nl geven?

Beschrijf je ervaring met Be2.nl

Anti spam: Valentijnsdag is de dag van de...


Kosten Be2.nl

Gratis lidmaatschap € 0,-
1 Maand premium lidmaatschap € 39.95


Top 5 Datingsites Nederland

Pepper.nl - Fris en vernieuwend

 • Vernieuwend
 • Door daters bedacht
 • Hippe uitstraling

Lexa.nl - Heel veel singles!

 • Betrouwbaar
 • 35000 dates per week
 • Veel singles

eDarling - Uitstekende matching

 • persoonlijkheidstest
 • Contactmogelijkheden
 • Erg serieus

e-Matching.nl - Dating hoger opgeleiden

 • Veel singles
 • Open sfeer
 • Dating hoger opgeleiden

Relatieplanet.nl - Grootste van Nederland

 • Grootste van Nederland
 • Veel singles
 • Veilig en betrouwbaar