Datingcategorie


De 10 beste datingsites van 2012 - Datingsite top 10

De 10 beste datingsites van 2012

Ieder jaar weer zijn er stijgers en dalers onder de datingsites. Dit kan o.a. komen door technische ontwikkelingen, het type singles dat zich inschrijft op een datingsites, of simpelweg de vormgeving van de site. Daarom onderzoeken wij als redactie, samen met een groep mensen die actief is op diverse datingsites, welke datingsite het beste bevalt. De echte niche datingsites laten we hierbij buiten beschouwing, daarom is dit ook een top 10 van datingsites die zich richten op een brede doelgroep.

1. Lexa.nl - Betrouwbaar daten en een ruime keuze

Bij Lexa heb je als single de keuze uit ontzettend veel singles. Lexa is ook niet voor niets jaar in jaar uit één van de betere datingsites van Nederland. Mensen die op zoek zijn naar een langdurige relatie zitten dan ook goed bij Lexa. Daarnaast biedt Lexa tal van goede technische mogelijkheden en is Lexa, overigens net als vele andere datingsites een betrouwbaar adres.

Meer info over Lexa.nl

2. Be2.nl - Persoonlijkheidstest en kwaliteit

Bij Be2.nl draait alles om kwaliteit. Dit valt je gelijk al op als je je in wilt schrijven. De website ziet er verzorgd uit. Ook na inschrijving valt direct op dat alles perfect werkt. Be2.nl test dan ook alles uitvoerig, voordat nieuwe functionaliteit echt online komt. Dit geldt natuurlijk ook voor de persoonlijkheidstest. Deze selecteert op perfecte wijze de partners die bij je passen.

Meer info over Be2.nl

3. Relatieplanet.nl - De grootste en dus de meeste singles

Datingsite Relatieplanet.nl loopt alweer een tijdje mee. Aan het uiterlijk is niet al teveel veranderd in de loop der tijd. Wat goed is, moet je tenslotte vanaf blijven. Bij Relatielplanet heb je veruit de meeste keuze uit vrijgezellen overal vandaan. Dit komt omdat Relatieplanet.nl één van de oudste datingsites van Nederland is en daarmee een gevestigde naam. Technisch loopt Relatieplanet trouwens beslist niet achter, ondanks dat de datingsite al zolang bestaat, zijn ze hierin blijven investeren.

Meer info over Relatieplanet.nl

4. Parship.nl - Datingsite met persoonlijkheden

Parship.nl is een technisch hoogstandje. De datingsite is keurig verzorgd. Hierdoor krijg je direct een goed gevoel als je binnenkomt. Daarnaast is op het gebied van veiligheid en anonimiteit aan echt alles gedacht. Het matchen van singles gebeurt via het zogenaamde Parship principe. Dit principe werkt op basis van een persoonlijkheidstest. Naast dat dit systeem de beste partner voor je selecteert, kan de test ook heel veel over jou vertellen. Nieuwsgierig? De persoonlijkheidstest is één van de vele gratis opties bij Parship.

Meer info over Parship.nl

5. eDarling.nl - Wetenschappelijk onderbouwde partnervoorstellen

Een typische datingsite van hoge kwaliteit. Bij datingsites als eDarling.nl verwacht je een persoonlijkheidstest en die krijg je ook. Eigenlijk zegt de kwaliteit van de persoonlijkheidstest dan ook veel over de kwaliteit van de datingsite. Die van eDarling.nl hebben we uitvoerig getest en onze conclusie was: Uitstekend!
Daarnaast biedt eDarling.nl een goede klantenservice per chat, email en telefoon.

Meer info over eDarling.nl

6. Pepper.nl - Daten zoals je bent

Pepper is vernieuwend en daarmee een vreemde eend in de bijt. Mochten andere datingsites op de één of andere manier niet goed bij je passen, probeer het dan eens via Pepper.nl. De website is mooi. er is vantevoren veel geìnvesteerd in onderzoek hoe online dating beter kon en de ervaring is uitmuntend. Dat Pepper.nl zoveel heeft kunnen investeren in onderzoek naar online dating is overigens niet zo vreemd. Het bedrijf achter Pepper.nl is RTL Nederland.

Meer info over Pepper.nl

7. Match4Me - Basic, veilig en prettig

Niet altijd hoeft een datingsite uit te pakken met technisch, psychologische hoogstandjes zoals een persoonlijkheidstest. Match4Me heeft dit allemaal niet, maar wel een erg prettig werkende datingsite en veel singles van een hoger opgeleid niveau. Vooral singles boven de 30 zullen Match4me gegarandeerd ervaren als een erg goede datingsite.

Meer info over Match4me

8. Relatie.nl - Contact met serieuze singles

Relatie.nl is gewoon een door en door handige datingsite. Klik op een profiel en aan de zijkanten van het profiel kan je gelijk van alles vinden over de persoon. Je weet dus direct of de persoon een beetje aansluit bij jou interessen. Leuk detail: Relatie.nl is opgericht door de oprichter van Relatieplanet.nl

Meer over Relatie.nl

9. Datingeasy.nl - Lekker toegankelijk daten

Eenvoudig, snel en simpel. Datingeasy.nl zorgt door de prachtige vormgeving al direct voor de nodige kriebels. Eenmaal binnen, merk je direct dat je je hebt ingeschreven op een datingsite waar de sfeer gewoon heel erg goed is. De datingsite is snel en werkt erg lekker, daarnaast is het een online datingsite voor iedereen.

Meer info over Datingeasy.nl

10. Nieuwerelatie.nl - Voor nieuw geluk in de liefde

Het stikt in Nederland van de mensen die al een relatie achter de rug hebben. Vaak zijn dit senioren, maar dit is niet altijd zo. Nieuwerelatie.nl is een strakke, goed uitziende website die zich richt op de groep mensen die wel weer eens opnieuw geluk in de liefde kan gebruiken. Jezelf inschrijven op deze mooie datingsite zal de kans op een nieuwe liefde aanzienlijk verhogen.

Meer over nieuwerelatie.nl


Lees ook:

Top 5 Datingsites Nederland

Pepper.nl - Fris en vernieuwend

 • Vernieuwend
 • Door daters bedacht
 • Hippe uitstraling

Lexa.nl - Heel veel singles!

 • Betrouwbaar
 • 35000 dates per week
 • Veel singles

eDarling - Uitstekende matching

 • persoonlijkheidstest
 • Contactmogelijkheden
 • Erg serieus

e-Matching.nl - Dating hoger opgeleiden

 • Veel singles
 • Open sfeer
 • Dating hoger opgeleiden

Relatieplanet.nl - Grootste van Nederland

 • Grootste van Nederland
 • Veel singles
 • Veilig en betrouwbaar