Datingcategorie


Beste Datingsite in Nederland Maart 2013

Datingsites zijn continu in beweging en verbeteren hierdoor continu. Daarom nemen we als redactie van Online Dating Info ook regelmatig de datingsites onder de loep om te kijken of er nog veranderingen zijn en geven we regelmatig een update wat de beste datingsite is.

Vergelijking van datingsites

In deze vergelijking van datingsites worden de belangrijkste zaken meegenomen. We letten hierbij op de volgende zaken:

Op deze wijze krijgen we een betrouwbaar beeld van wat de datingsite te bieden heeft. We houden je daarom regelmatig op de hoogte over wat de beste datingsites van nederland zijn.

Overzicht beste datingsites van Nederland

Na uitgebreid getest te hebben, komen we tot het volgende overzicht van de beste datingsites van Nederland voor de maand Maart 2013:

1. Lexa.nl

Lexa.nl is al ruim 10 jaar in Nederland. Hiermee hebben ze uiteraard veel ervaring op kunen doen. Doordat Lexa.nl zolang bestaat en een absoluut uitstekende datingsite is, staan er ook erg veel singles ingeschreven. Samen met Relatieplanet.nl wisselt Lexa.nl regelmatig de titel "Grootste datingsite van Nederland" af. De bediening van Lexa.nl is gemakkelijk, je kan heel snel singles vinden en erg makkelijk is het zoeken naar singles in je eigen regio. Door de moderne en prettige look and feel, de vele ingeschreven singles, hoge betrouwbaarheid en het uitstekende bedieningsgemak staat Lexa.nl deze maand op nummer 1 in de contest van de beste datingsite van Nederland in de maand Maart.

Bezoek Lexa.nl, of lees de Lexa reviews

2. eDarling

Verrassende tweede in onze test is eDarling. Wat heel erg opvalt bij eDarling is de uitstekende persoonlijkheidstest. Hiermee krijg je dus echt singles voorgeschoteld die uitstekend bij je passen. eDarling is in Nederland goed in beweging. Het aantal singles dat staat ingeschreven is behoorlijk groot. eDarling is duidelijk een datingsite waar je naartoe gaat om een serieuze relatie te vinden en niet om te gaan fundaten, of wat te gaan chatten. Daarnaast is eDarling ook erg geschikt als alternatief voor datingsites die zich op een niche richten. Doordat de persoonlijkheidstest zo ontzettend goed singles aan jou weet te matchen, heb je eigenlijk niet eens meer een niche datingsite nodig.

Bezoek eDaring, of lees de eDarling reviews

3. Pepper

Dat de datingmarkt in Nederland enorm groeit is ook RTL Nederland niet ontgaan. RTL lanceerde daarom een nieuw soort datingsite die luistert naar de naam Pepper. Pepper is dan ook echt vernieuwend, je profiel maken bij deze datingsite is dan ook geen vervelende klus meer en is zelfs leuk geworden. Daarnaast is de bediening van Pepper een genot. De interface werkt heel intuïtief en je kan heel speels gebruik maken van foto's, filmpjes en zelfs videochatten. Daten met Pepper mag dan ook met recht de nieuwe manier van daten worden genoemd. Een verdiende derde plaats dus in onze datingsite contest van Maart.

Bezoek Pepper, of lees de Pepper reviews

4. Relatieplanet.nl

De grootste datingsite van de Benelux. Relatieplanet.nl heeft echt een enorm aanbod aan singles. Erg leuk aan Relatieplanet.nl is dat je je niet persé hoeft in te schrijven om alvast op zoek te gaan naar singles. Je kan gewoon zoeken en eerst eens rondkijken, vervolgens kan je je altijd nog gratis inschrijven en op zoek gaan naar je grote liefde. Enig minpuntje vinden we het toch wel wat verouderde uiterlijk van de datingsite, anderzijds is de site wel erg overzichtelijk en kan je met Relatieplanet alles wat je wilt.

Bezoek Relatieplanet.nl, of lees de Relatieplanet.nl reviews

5. Be2.nl

Een uitstekde datingsite die op een hele leuk manier singles voor jou uitkiest via de persoonlijkheidstest. Als je ingelogd bent bij Be2 valt het je gelijk op dat de interface er erg goed uitziet, daarnaast reageert de datingsite erg snel, wat de jacht naar een date via internet erg prettig maakt. Erg leuk aan Be2 is dat je je voorkeuren en interessen met een andere single kan vergelijken. Hierdoor kom je veel over elkaar te weten al voordat je elkaar gesproken hebt en weet je gelijk al of de andere persoon jouw interesse zou kunnen winnen. Be2 is ook echt een datingsite die zich richt op serieuze relaties.

Bezoek Be2, of lees de Be2 reviews

Eindconclusie beste datingsites van Nederland Maart 2013

In Nederland staan datingsites inmiddels op een erg hoog niveau. Alle vijf de datingsites in de datingsite top 5 van Maart 2013 zijn ontzettend goed. Welke voor jou de beste is, zal voornamelijk afhangen van je persoonlijke voorkeuren. Gelukkig kan je je bij alle datingsites volledig gratis inschrijven en wat rondkijken om te zien of het de datingsite is waar je naar op zoek bent. Natuurlijk kan je ook eerst onze datingsite vergelijkingen bekijken om nog meer te weten te komen.


Lees ook:

Top 5 Datingsites Nederland

Pepper.nl - Fris en vernieuwend

 • Vernieuwend
 • Door daters bedacht
 • Hippe uitstraling

Lexa.nl - Heel veel singles!

 • Betrouwbaar
 • 35000 dates per week
 • Veel singles

eDarling - Uitstekende matching

 • persoonlijkheidstest
 • Contactmogelijkheden
 • Erg serieus

e-Matching.nl - Dating hoger opgeleiden

 • Veel singles
 • Open sfeer
 • Dating hoger opgeleiden

Relatieplanet.nl - Grootste van Nederland

 • Grootste van Nederland
 • Veel singles
 • Veilig en betrouwbaar